Afbeelding van babyvoetjes welke gemasseerd worden

Voetreflexzonemassage voor baby’s en jonge kinderen

In het eerste levensjaar, maar ook in de jaren daarna, krijgt ieder kind te maken met zogenaamde ‘babykwaaltjes’. Denk hierbij aan darmkrampjes, verkoudheden, tandjes krijgen, slaapproblemen, enzovoort.

Daardoor zit je als ouder soms met je handen in het haar; je zou je kindje zo graag willen helpen maar weet niet goed op welke manier… Hoe fijn zou het zijn als je op een natuurlijke manier je kind door deze ongemakken heen kunt loodsen?

Ik heb goed nieuws voor je! Dit is namelijk mogelijk door de voeten te masseren op bepaalde punten. Op de voeten liggen punten die corresponderen met organen en lichaamsdelen, en door die te stimuleren kun je heel gericht de ongemakken verlichten.

Een voetmassage is sowieso heel ontspannend, maar als je gelijktijdig de juiste punten weet te raken heeft het dubbel effect!

Ik leer je op een cursusavond, in een klein groepje, waar je de belangrijkste punten op de voetjes kunt vinden en daarmee heb je veel mogelijkheden om je kind door moeilijke momenten heen te helpen.

Je krijgt een duidelijke cursusmap mee naar huis, zodat je die punten altijd terug kunt vinden.

Baby’s die graag bij mama zijn mogen natuurlijk mee komen. Maar het is niet noodzakelijk om je kindje mee te nemen, we gaan niet op ‘echte’ babyvoetjes oefenen. Er komen zoveel punten aan bod, dat zou een baby teveel prikkels geven.

Cursusdata en -tijden

Privacyverklaring | Sitemap | | Copyright © 2012