Afbeelding Marian aan de massagetafel masserend

Massages

Massages zijn al zo oud als de mensheid. Mensen hebben behoefte om aan te raken en aangeraakt te worden. Dat maakt ons tot sociale wezens. Een goede aanraking is een weldaad voor lichaam, geest en algehele gezondheid!

In mijn praktijk bied ik verschillende massagebehandelingen aan, afgestemd op je behoefte kun je een keus maken. Een wellnessmassage is bij uitstek geschikt om te ontspannen, hiervoor zijn verschillende behandelingen mogelijk. Bij klachten is massagetherapie een betere optie. Ook kunnen er bijzondere perioden in je leven zijn die specifieke aandacht vragen. Tijdens een zwangerschap wordt veel van je gevraagd en is een zwangerschapsmassage een prettige manier om bewust stil te staan bij alle veranderingen. Na de zwangerschap kun je samen met je kindje in de praktijk terecht voor een cursus Shantala babymassage. Een uitstekende manier om je baby goed te leren kennen!

Aan iedere behandeling gaat een gesprek vooraf, waarin wensen, verwachtingen en eventuele klachten besproken worden. Ik vind het belangrijk dat de cliënt een duidelijke uitleg krijgt van mijn behandelwijze.

Privacyverklaring | Sitemap | | Copyright © 2012